Co znamená hodinový cyklus v angličtině?

Obsah

Co znamená hodinový cyklus v angličtině?

Co znamená hodinový cyklus v angličtině?

V angličtině se čas nevnímá jako 24 hodinový cyklus, ale jako 12 hodinový. to znamená, že se vše rozlišuje na a.m. a p.m. a.m. = vše od půlnoci do poledne. p.m. vše od poledne do půlnoci. 17:00 = five p.m. 5:00 = five a.m.

Co se děje v hodině 11:11?

12. Podobně jako 00:00 a 22:22, je tohle rozhodující čas, protože čtyři stejné číslice jsou velmi výmluvné. Hodina 11:11 je zpráva andělů, že možná směřujete v lásce do extrému a že riskujete velké utrpení. 13. Pozor, až uvidíte tato magická zrcadlová čísla, nastal čas, kdy byste měli udělat to, co si přejete.

Kdo si všiml na digitálních hodinách stejných čísel?

Každý z nás si určitě aspoň jednou v životě všiml na digitálních hodinách stejných čísel, která vypadají jako zrcadlová. Možná vás to vyděsilo, zvláště pokud vám na stejná čísla padne zrak několikrát za týden. Je to náhoda? Nebo nějaká záhada? Nebo se s vámi snaží komunikovat váš anděl strážný? Každý z nás prý má za zády svého anděla strážného.

Co používají Andělé na digitálních hodinách?

Velmi často používají andělé jako signalizační metodu právě hodiny. Pokud vídáte často tahle zrcadlová čísla na digitálních hodinách, zamyslete se, protože to opravdu není náhoda. Andělské síly se vám snaží jejich prostřednictvím poslat důležitou zprávu.

Související příspěvky: