Jak se zbavit hmyzu ze zahrady?

Obsah

Jak se zbavit hmyzu ze zahrady?

Jak se zbavit hmyzu ze zahrady?

Pelyněk „vyhání“ ze zahrady hmyz, účinně bojuje i s mandelinkou bramborovou. Pokud chcete zbavit rajčata, okurky a papriky některých parazitních hub, zasázejte si mezi ně bazalku. Krásná povíjnice vám kromě pěkného vzhledu pomůže od mravenců a mšic.

Jak se zbavte nežádoucího hmyzu?

Zbavte se nežádoucího hmyzu bez chemie 1 Rostliny jako repelenty. Existují rostliny, u nichž byl zjištěn jistý repelentní účinek proti mšicím nebo parazitním... 2 Heřmánkový štít. Ke vzpružení a posílení rostlin, aby byly odolnější proti mšicím a dalším nemocem, použijte heřmánek. 3 Síla kopřivy. Tento nálev je účinný proti mšicím a sviluškám. Rozdrobte kopřivové listy se... More ...

Kdo jsou nejtěžší domácí škůdci?

Jedním z nejtěžších domácích hmyzích škůdců jsou mravenci. Nejčastěji se v bytě osoby můžete setkat se zástupci dvou druhů těchto hmyzů - červených mravenců, nazývaných také faraonů a mravenců zlodějů.

Co se týče domácího hmyzu?

Přesto se můžete stále snažit je klasifikovat: například podle stupně škodlivosti a nebezpečí pro člověka. A aby čtenář mohl vždy rychle pochopit, koho právě potkal ve svém domě, fotografie domácího hmyzu s názvy budou uvedeny níže. Takže všechny domácí hmyzy lze rozdělit do následujících skupin:

Související příspěvky: