Jak vrátí číslo zaokrouhlené nahoru?

Obsah

Jak vrátí číslo zaokrouhlené nahoru?

Jak vrátí číslo zaokrouhlené nahoru?

Vrátí Číslo zaokrouhlené nahoru (pryč od nuly) na určitý Počet desetinných míst. Pokud je počet vynechán nebo zadán jako nula, funkce zaokrouhlí dané číslo nahoru na celé číslo. Pokud je počet záporný, funkce zaokrouhlí dané číslo , 1000, atd

Jak zaokrouhnout číslo číslic?

Funkce ZAOKROUHLIT zaokrouhlí číslo na zadaný počet číslic. Pokud například buňka A1 obsahuje číslo 23,7825 a chcete toto číslo zaokrouhlit na dvě desetinná místa, můžete použít následující vzorec: =ZAOKROUHLIT (A1, 2) Výsledkem této funkce bude číslo 23,78.

Potřebuji zaokrouhnout všechna čísla nahoru?

Potřebuji zaokrouhlit všechna čísla nahoru nebo matematicky, s jedním desetinným místem nebo žádným. Nikde jsem žádnou nápovědu nenašla. Ani v dokumentaci, ani na googlu. #2 14. 1. 2009 17:04:34 Registrace: 15. 11. 2004 A čo tak pomocník OO.o, ktorý je jeho súčasťou: Zaokrouhluje číslo na určitý počet desetinných míst.

Kde je zaokrouhlování nahoru?

Tam, kde není zákonem předepsáno zaokrouhlování směrem nahoru (například částka DPH, daňové odpisy), zaokrouhluje Vario podle následujících pravidel: (V následujících příkladech předpokládáme zaokrouhlení na celé číslo.)

Související příspěvky: