Co se týče chladiče počítače?

Obsah

Co se týče chladiče počítače?

Co se týče chladiče počítače?

Procesor musí být vybaven aktivním chladičem (vybeveným větráčkem), který je mnohdy nejhlučnější součástí počítače. Chladič je komponenta, která se sice přímo nepodílí na výkonu PC, ale ovlivňuje jeho stabilitu, přehřívající se procesor představuje často těžko odhalitelnou příčinu podivných "pádů" počítače.

Co je počítač?

Počítač je v informatice zařízení a výpočetní technika, která zpracovává data pomocí předem vytvořeného programu. Současný počítač je elektronický a skládá se z hardwaru, který představuje fyzické části počítače (mikroprocesor, klávesnice, monitor atd.) a ze softwaru (operační systém a programy).

Co se skládá z počítače?

Počítače se skládají ze dvou základních druhů komponentů: 1 software – programové vybavení počítače, tedy řada instrukcí, které jsou počítačem postupně provedeny 2 hardware – technické vybavení počítače, tedy fyzické části (slangově železo) More ...

Jaký je rozdíl mezi prvním a druhým odstavcem?

Mezi prvým a druhým odstavcem je přechod měkký, neboť oba odstavce jsou části jednoho obsahového úseku, vyznačují členění uvnitř něho. Souvislost je tu nepřerušena a úsek ani nemusil nezbytně být rozdělen do dvou odstavců.

Související příspěvky: