Co je znamení Býka?

Obsah

Co je znamení Býka?

Co je znamení Býka?

Znamení Býk je zemité, býčím živlem je tedy Země. Planetou Býků je Venuše, která nám sama napovídá, stejně jako barvy Býka růžová a žlutá, že býčí povaha je spíše ženská. Dnem Býka vychází těsně před víkendem na pátek a opačným znamením k Býkům jsou Štíři.

Kdo je muž ve znamení býk?

Býk muž 1 Rozvážný a váhavý. Muži narození ve znamení Býka jsou patřičně hrdí na svůj úspěšný sexuální život, který jim zajišťuje... 2 Tradiční manžel. V manželství se moc rádi nechají opečovávat a zahrnovat komplimenty, ať už se jedná o pochvalu vzhledu,... 3 Hlavně žádné drama. Co může partnerku znepokojovat je fakt, že muž ve znamení Býka nikdy neriskují, přestože by z... More ...

Proč jsou ženy narozené ve znamení Býka?

Ženy narozené ve znamení Býka nebo s ascendentem v Býku oplývají velkým půvabem, tomuto znamení totiž vládne Venuše a ta je symbolem nadpozemské krásy. Býci jsou vytrvalí, důslední a někdy trochu těžkopádní. Jejich názory bývají dost konzervativní a vůbec se nedoporučuje jim je vymlouvat, to by mohlo Býka ošklivě rozlítit.

Kdo je muž býk?

Muž Býk. Muž narozený v Býku je spolehlivý a pracovitý. Je to spíš domácký typ s klidnou a praktickou povahou a dobrým srdcem. Stojí nohama pevně na zemi a k životu přistupuje realisticky. Býk je pracant k pohledání a ke svým úkolům se staví s velkou odpovědností.

Související příspěvky: