Kde by měla být ryba po volném moři?

Obsah

Kde by měla být ryba po volném moři?

Kde by měla být ryba po volném moři?

Pokud už by měla být na jednom místě, bude to nějaký lepší bar, kde může s každým prohodit pár slov a skutečně to kolem ní bude žít – obrazně řečeno: když už nemůže plout po volném moři, bude ji vyhovovat pestrý korálový útes. Moc a peníze Ryby skutečně příliš nelákají.

Kdo jsou muži ve znamení ryb?

Muži ve znamení Ryb Jsou to chápaví a vnímaví lidé bez předsudků. Než by začal muž Ryba kritizovat například nudisty na pláži, jistě by se nejprve alespoň na chvíli vysvlékl a zkusil, jaký je to vlastně pocit být na slunci docela nahý. Ryba je zvědavá a romantická duše.

Jak vidět skutečnou rybu jen pod vodou?

Bohužel v takových představách někdy setrvají příliš dlouho a zatím jim skutečný svět zmizí zcela z dohledu. Ostatně, skutečná ryba může žít jen pod vodou a náš svět vůbec nezná, což je i ta správná metafora, jak vidět onu zasněnou Rybu, která žije jen ve světě vlastní fantazie.

Co je povaha ryb?

Povaha Ryb je velmi citlivá až zranitelná, plná různých tušení a pocitů, kterými se nechávají unášet. Charakteristickými vlastnostmi pro Ryby jsou empatie, soucit, důvěřivost a ovlivnitelnost. Mnohdy bývají Ryby pasivní a nechávající věcem volný průběh.

Související příspěvky: