Jaké jsou teploty ve Wyomingu?

Obsah

Jaké jsou teploty ve Wyomingu?

Jaké jsou teploty ve Wyomingu?

Léta ve Wyomingu bývají horká, teploty se na většině území pohybují mezi 29 °C a 34 °C, ve vyšších polohách klesají až k 21 °C. Letní noci jsou charakteristické prudkým ochlazením, teploty padají zhruba na polovinu. Zimy bývají chladné s teplotami pohybujícími se kolem nuly s občasným poklesem až k -10 °C.

Kde se nachází stát Wyoming?

Wyoming je stát na západě USA. Je nejméně lidnatý ze všech 50 států, kdysi dávno tvořili jeho obyvatele téměř výhradně Indiáni. Dvě třetiny povrchu Wyomingu pokrývají hory a náhorní planiny na úpatí Skalnatých hor (Rocky Mountains).

Co vidět ve Wyomingu?

Co vidět ve Wyomingu 1 Národní park Grand Teton 2 Yellowstonský národní park 3 Muzea Buffalo Bill Center of the West ve městě Cody 4 Národní památka Devil’s Tower 5 Jezero Jenny Lake 6 Státní park Hot Springs 7 Národní les Bridger-Teton 8 Národní les Bighorn 9 Národní rekreační oblast Flaming Gorge 10 Národní historická památka Fort Laramie More ...

Kde jsou další památky ve Wyomingu?

Tipy na další památky a zajímavá místa ve Wyomingu můžete psát do diskuze. Léta ve Wyomingu bývají horká, teploty se na většině území pohybují mezi 29 °C a 34 °C, ve vyšších polohách klesají až k 21 °C.

Související příspěvky: