Kde je služba Google Play umístěna?

Obsah

Kde je služba Google Play umístěna?

Kde je služba Google Play umístěna?

Google Play je služba poskytovaná společností Google Ireland Limited ( „Google“ nebo „my“) se sídlem na adrese Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko.

Jak používat službu Google Play?

Pomocí služby Google Play můžete procházet, vyhledávat, zobrazovat, streamovat nebo stahovat obsah pro mobilní zařízení, počítač, televizor, hodinky nebo jiné podporované zařízení ( „zařízení“ ). K používání služby Google Play budete potřebovat zařízení, které splňuje určité požadavky na systém a kompatibilitu.

Jaké jsou smluvní podmínky služby Google Play?

Používání služby Google Play, aplikací a her (včetně okamžitých aplikací Android), hudby, filmů, knih, časopisů a jiného digitálního obsahu či služeb ( „obsah“ ), které jsou v ní k dispozici, podléhá těmto smluvním podmínkám služby Google Play a smluvním podmínkám společnosti Google ( „SPS Google“ ). Oba tyto dokumenty nazýváme souhrnně „podmínky“.

Kdo je poskytovatelem obsahu na Google Play?

Obsah na Google Play nabízí společnost Google Commerce Limited se sídlem na adrese Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Obsah může pocházet z jiného zdroje (například od vývojáře aplikací, vydavatele knih, filmového studia nebo hudebního vydavatelství) („poskytovatel“ obsahu).

Související příspěvky: