Co jsou pupínky?

Obsah

Co jsou pupínky?

Co jsou pupínky?

Pupínky jsou běžné kožní onemocnění, které trápí mnoho lidí. Jde v podstatě o zánět kůže, ve kterém jsou mazové žlázy nakažené bakteriemi, díky čemuž zduří a naplní se hnisem. Primární příčinou tohoto problému je přebytek sekrece mazových žláz. Pupínky se obvykle vyskytují na obličeji, krku, zádech a ramenech.

Jak se zbavit pupínku?

Na trhu existuje mnoho kosmetických přípravků a léků k léčbě pupínku, ale léčba s nimi většinou trvá delší časové období. Na druhé straně existují přírodní metody, které jsou při léčbě akné stejně účinné a navíc rychlejší. Dnes pro vás máme 10 přírodních způsobů, jak se pupínků zbavit co nejrychleji.

Kde se pupínky vyskytují?

Pupínky se obvykle vyskytují na obličeji, krku, zádech a ramenech. Na trhu existuje mnoho kosmetických přípravků a léků k léčbě pupínku, ale léčba s nimi většinou trvá delší časové období. Na druhé straně existují přírodní metody, které jsou při léčbě akné stejně účinné a navíc rychlejší.

Co jsou bílé pupínky na pleti?

Bílé pupínky jsou typ akné, který se obvykle objevuje na pleti ve formě malých, kulatých, bílých hrbolků. Tento typ akné je způsoben vylučováním mazu z kůže a odumřelými kožními buňkami, které ucpávají póry na pokožce.

Související příspěvky: