Proč se vyskytují onemocnění ledvin?

Obsah

Proč se vyskytují onemocnění ledvin?

Proč se vyskytují onemocnění ledvin?

Když se vyskytují onemocnění ledvin, dochází zpravidla k poklesu renální exkrece, k výskytu endokrinních poruch, k přerušení metabolických procesů. Všechny tyto patologické procesy přispívají k rozvoji nutriční nerovnováhy.

Co je onemocnění ledvin?

Onemocnění ledvin je jedním z nejsmrtelnějších tichých zabijáků. Lidé často nevědí, že mají problém, dokud se jejich stav nestane kritickým, proto není radno ledvinové onemocnění podceňovat. Ledviny jsou dva orgány ve tvaru fazolí, umístěné v zadní části břišní dutiny, po obou stranách páteře, těsně nad pasem.

Jaké jsou příznaky onemocnění ledvin?

Nevysvětlitelné bolesti v zádech, stejně jako po stranách břicha mohou být příznaky onemocnění ledvin nebo ledvinové infekce. Pokud ledviny nefungují správné, mohou způsobovat bolesti, ztuhlost nebo přítomnost tekutin v kloubech. Bolesti v dolní části zad a v tříslech mohou být způsobeny také ledvinovými kameny v močové trubici.

Jak zaznamenat plody s onemocněním ledvin?

Z plodů lze zaznamenat melouny, melouny, meruňky, sušené ovoce, sušené meruňky, rozinky, švestky. Technologie přípravy pokrmů pro stravovací stůl s onemocněním ledvin má také některé zvláštnosti.

Související příspěvky: