Jak můžete pojištění vozidel pojistit?

Obsah

Jak můžete pojištění vozidel pojistit?

Jak můžete pojištění vozidel pojistit?

Vaše vozidlo lze pojistit dvěma způsoby. Jednak budete potřebovat povinné ručení, - tedy zákonné pojištění vozidel, které chrání proti škodám způsobeným provozem vozidla nebo volitelné havarijní pojištění, které chrání vozidlo samotné.

Jaké jsou pokuty za nepojištěné vozidlo?

Za nepojištěné vozidlo hrozí tisícové pokuty. Povinné ručení je zákonné pojištění a za porušení zákona hrozí viníkům trest. V případě nezaplaceného či neuzavřeného povinného ručení se jedná o finanční sankce, které mohou dosáhnout až do výše desetitisíců. Podívejme se na to, jaký postih čeká nezodpovědné motoristy.

Kolik stojí připojištění auta do zahraničí?

Pojistné se pohybuje od 200 Kč do cca 700 Kč ročně. Náhradní vozidlo. Dalším z připojištění auta do zahraničí, které by se vám mohlo hodit, je pojištění náhradního vozidla. Toto připojištění využijete v případě, že vaše vozidlo bude nepojízdné a od pojistitele dostanete k dispozici náhradní vozidlo, které po dobu stanovenou v pojistné smlouvě ...

Co je cestovní pojištění?

Sjednání cestovního pojištění bere již naštěstí většina lidí jako samozřejmost a běžnou součást přípravy na cestu do zahraničí. Nejdůležitější součástí cestovního pojištění je pojištění léčebných výloh, které pokryje případné ošetření v zahraničí v případě úrazu či nemoci, hospitalizaci, převoz do zdravotnického zařízení, léky apod.

Související příspěvky: