Jak se přihlásit do Netflixu?

Obsah

Jak se přihlásit do Netflixu?

Jak se přihlásit do Netflixu?

Pokud si nepamatujete svůj e-mail nebo heslo na Netflix, nebo k nim už nemáte přístup, přejděte na článek Nepamatuji si přihlašovací údaje nebo heslo do Netflixu. Pokud svůj e-mail a heslo na Netflix znáte a nedaří se vám přihlásit, postupujte podle níže uvedených pokynů.

Kde můžete platit za Netflix?

Za Netflix můžete platit platební kartou Visa, MasterCard a American Express. Musíte ale mít povolené platby přes internet. Další možností je využít svého PayPal účtu. Služba si neúčtuje žádné další poplatky, ale některé banky vám mohou strhnout poplatky za zahraniční platby.

Proč přejděte na Netflix?

Přejděte na stránku netflix.com/loginhelp. Vyberte Nepamatuji si svůj e-mail nebo telefon. Pokud tuhle možnost nevidíte, není obnovení pomocí fakturačních údajů ve vaší zemi k dispozici. Zadejte křestní jméno a příjmení pro váš účet a evidované číslo kreditní nebo debetní karty. Vyberte Najít účet.

Jak použít hrací konzole pro nastavení Netflixu?

Metoda 2 ze 3: Použití hrací konzole pro nastavení Netflixu 1 Zjistěte, zda vaše hrací konzole podporuje Netflix. Momentálně PlayStation 3 od Sony, Wii od Nintendo a Xbox 360 od Microsoftu, ti všichni mají přístup ke stahování z Netflixu, což ... 2 Ujistěte se, že máte všechny potřebné komponenty/místo, abyste mohli používat Netflix. ... 3 Nainstalujte aplikaci, pokud je potřeba. Můžete ji nainstalovat z aplikací v Marketplace nebo hracího Marketplace.

Související příspěvky: