Jak připravit dýňová semínka?

Obsah

Jak připravit dýňová semínka?

Jak připravit dýňová semínka?

Poté vše dejte do porcelánové mísy s kořením a míchejte, dokud směs nevychladne. Dýňová semínka můžete také přidávat do krémových polévek místo upražených krutonů nebo salátů z rukoly, čerstvého baby špenátu a dalších druhů zeleninových salátů. Můžete jimi i zajímavě zpestřit mletá masa na přípravu karbanátků apod.

Co je dýňová semínka k jídlu?

Dýňová semínka k jídlu 1 Semínka je třeba nejdřív nasucho opražit. 2 Pak pomocí malého, ostrého, špičatého nožíku louskáme a louskáme… More ...

Co jsou výhody dýňových semínek?

Benefity dýňových semínek 1 Obsahují velké množství minerálů včetně fosforu, hořčíku, manganu, železa a mědi. 2 Obsahují fytosteroly, sloučeniny, u kterých bylo prokázáno, že dokážou snížit hladinu cholesterolu. 3 Obsahují L-tryptofan, který zlepšuje spánek a předchází depresím. 4 Jsou bohaté na zinek, což je přirozená ochrana před osteoporózou. 5 Jsou dobrým zdrojem vitaminu E, obsahují asi 35,10 mg tokoferolu na 100 g.

Můžete i dýňová semínka přidávat do krémových polévek na přípravu karbanátků apod.?

Dýňová semínka můžete také přidávat do krémových polévek místo upražených krutonů nebo salátů z rukoly, čerstvého baby špenátu a dalších druhů zeleninových salátů. Můžete jimi i zajímavě zpestřit mletá masa na přípravu karbanátků apod. Upražená jsou zase skvělou zdravou alternativou různých chipsů.

Související příspěvky: