Jak nastavit nový e-mailový účet?

Obsah

Jak nastavit nový e-mailový účet?

Jak nastavit nový e-mailový účet?

Váš nový e-mailový účet se zobrazí v panelu složek na levé straně hlavního okna Thunderbird. Zprávy budou automaticky staženy, při kontrole poštovního serveru Thunderbirdem. Nyní můžete nastavit svůj e-mailový účet, například vytvořením podpisů .

Jak vytvořit novou emailovou adresu?

V horní části vložte jméno, které chcete použít pro vaši novou emailovou adresu, vyberte požadovaného provozovatele a klikněte na Hledat . Obrázek "thunderbird-nova_emailova_adresa-1" neexistuje.

Jak změnit adresu poskytovatele emailových služeb?

Obrázek "thunderbird-nova_emailova_adresa-1" neexistuje. Poskytovatel emailových služeb vám nabídne emailové adresy, založené na jménu, které jste zadali. Můžete změnit zadané jméno hledat znovu, dokud nenajdete emailovou adresu která se vám líbí. Pokud poskytovatel emailových služeb účtuje za služby poplatky, bude požadovaná částka zobrazena.

Jaké poplatky účtují poskytovatelé e-mailových služeb?

Poskytovatelé e-mailových služeb si obvykle účtují roční poplatky za nastavení a provozování vašeho osobního účtu. V závislosti na poskytovateli mohou být společně s e-mailovým účtem nabízeny i další služby. Doporučujeme, aby jste si prozkoumali nabídku jednotlivých provozovatelů, a vybrali tu nejlepší.

Související příspěvky: