Jak připravit účet Gmailu s Outlookem?

Obsah

Jak připravit účet Gmailu s Outlookem?

Jak připravit účet Gmailu s Outlookem?

Před propojením Gmailu s Outlookem je potřeba účet Gmail připravit: zapnout dvoufázové ověření pro Gmail a pak vytvořit heslo aplikace, které Outlook/Microsoft 365 bude spolu s vaší adresou Gmailu používat k propojení. Až tento krok dokončíte, uvidíte svoje existující zprávy z Gmailu v Outlook.

Jak nastavit e-mailový účet v Outlooku?

Tuto možnost vyberte, pokud chcete účet Gmail zachovat aktivní nebo pokud nemáte v počítači nainstalovanou aplikaci Outlook. Postup najdete v tématu Připojení e-mailových účtů v Outlooku na webu (Office 365). Připravte si svoje ID uživatele a heslo pro Microsoft 365. Nainstalujte si aplikaci Outlook.

Jak připojit účet do Outlooku?

Podle těchto pokynů můžete do Outlooku přidat účty POP i IMAP. Otevřete Outlook a vyberte Soubor > Přidat účet. Na další obrazovce zadejte e-mailovou adresu, vyberte Upřesnit možnosti, zaškrtněte políčko Umožnit mi ručně si nastavit účet a vyberte Připojit. Vyberte typ účtu.

Jak změnit účet v Outlooku?

V aplikaci Outlook vyberte Soubor > Přidat účet. Na stránce Automatické nastavení účtu zadejte svoje jméno, adresu Gmailu a heslo Gmailu (nebo aplikace) a klikněte na Další.

Související příspěvky: