Jak se přípojit k mému NAS serveru vzdáleně?

Obsah

Jak se přípojit k mému NAS serveru vzdáleně?

Jak se přípojit k mému NAS serveru vzdáleně?

Jak se mohu přípojit k mému NAS serveru vzdáleně, přes internet? Pro přístup ke konfiguračnímu rozhraní serveru NAS přes internet, je třeba otevřít port 80 na routeru pro adresu IP Vašeho NAS serveru. Poznámka: na NAS serveru není potřeba nic nastavovat aby vzdálený přístup byl aktivován.

Jak se připojit k Wi-Fi?

Pokud budete s telefonem v blízkosti sítě a připojení Wi-Fi bude zapnuté, telefon se automaticky připojí. Když je k dispozici síť Wi-Fi, dostanete oznámení o vysoce kvalitních, veřejných sítích. V těchto oznámeních: Chcete-li se připojit k síti, klepněte na Připojit.

Jak funguje funkce Wi-Fi v telefonu?

Když je zapnutá funkce Wi-Fi, telefon se automaticky připojuje k sítím Wi-Fi v okolí, ke kterým jste se již někdy připojili. V telefonu také můžete nastavit, aby se funkce Wi-Fi v blízkosti uložených sítí zapnula automaticky. Důležité: Některé z těchto kroků fungují pouze v zařízeních se systémem Android 10 nebo novějším.

Proč nefunguje WiFi?

Nefunguje WiFi? Připojte se po kabelu a odhalte problém. Výpadky, propady rychlosti i nestabilita mohou být způsobeny špatně umístěným či nakonfigurovaným WiFi routerem. Zda internetové připojení funguje správně můžete otestovat snadno připojením k routeru kabelem.

Související příspěvky: