Jak vytvořit novou emailovou adresu?

Obsah

Jak vytvořit novou emailovou adresu?

Jak vytvořit novou emailovou adresu?

V horní části vložte jméno, které chcete použít pro vaši novou emailovou adresu, vyberte požadovaného provozovatele a klikněte na Hledat . Obrázek "thunderbird-nova_emailova_adresa-1" neexistuje.

Jaké poplatky účtují poskytovatelé e-mailových služeb?

Poskytovatelé e-mailových služeb si obvykle účtují roční poplatky za nastavení a provozování vašeho osobního účtu. V závislosti na poskytovateli mohou být společně s e-mailovým účtem nabízeny i další služby. Doporučujeme, aby jste si prozkoumali nabídku jednotlivých provozovatelů, a vybrali tu nejlepší.

Kdo je hlavní poskytovatel e-mailových služeb?

Thunderbird v současné době spolupracuje s dvěma hlavními poskytovateli e-mailových služeb: Poskytovatelé e-mailových služeb si obvykle účtují roční poplatky za nastavení a provozování vašeho osobního účtu. V závislosti na poskytovateli mohou být společně s e-mailovým účtem nabízeny i další služby.

Jak změnit adresu poskytovatele emailových služeb?

Obrázek "thunderbird-nova_emailova_adresa-1" neexistuje. Poskytovatel emailových služeb vám nabídne emailové adresy, založené na jménu, které jste zadali. Můžete změnit zadané jméno hledat znovu, dokud nenajdete emailovou adresu která se vám líbí. Pokud poskytovatel emailových služeb účtuje za služby poplatky, bude požadovaná částka zobrazena.

Související příspěvky: