Jak oříznout kruhový obrázek?

Obsah

Jak oříznout kruhový obrázek?

Jak oříznout kruhový obrázek?

Přestože společnost Microsoft spustila upgradovanou verzi programu Paint známého jako Paint 3D, nedovoluje nám oříznout kruhový obrázek pouhým kliknutím. Naštěstí existuje řešení. Kroky mohou vypadat děsivě a dlouho, ale jakmile se proces uchopíte, nebude to trvat příliš dlouho.

Jak oříznout kruh 3D?

Spusťte aplikaci Malování 3D a otevřete obrázek, který chcete oříznout, přejděte do nabídky> Otevřít. 2. Nakreslete kruh pomocí 2D tvarů

Jak udělat kruhový obrázek kulatý?

Před sedmi lety jsme pomocí programu Malování zakryli, jak dát obrazu dokonale kulatý tvar. Překvapivě se věci moc nezměnily. Přestože společnost Microsoft spustila upgradovanou verzi programu Paint známého jako Paint 3D, nedovoluje nám oříznout kruhový obrázek pouhým kliknutím. Naštěstí existuje řešení.

Jak nakreslit kruh na obrázek?

Nyní musíme použít tvar kruhu, abychom nakreslili kruh na náš obrázek. Za tímto účelem přejděte do 2D tvarů nahoře a vyberte kruh z pravého postranního panelu. Potom uchopte ukazatel myši poblíž oblasti, kde chcete oříznout. Držte levé tlačítko myši stisknuté a tažením nakreslete kruh.

Související příspěvky: