Co je nulová tolerance alkoholu v krvi?

Obsah

Co je nulová tolerance alkoholu v krvi?

Co je nulová tolerance alkoholu v krvi?

V ČR je nulová tolerance alkoholu v krvi. Pokud je naměřená hodnota nižší než 0,24 promile, nález je považován za negativní, pokud se sám řidič ke konzumaci alkoholu nepřizná. Alkohol za volantem zvyšuje agresivitu řidiče a přeceňování jeho schopností.

Jak se počítá množství alkoholu v krvi?

Alkohol kalkulačka počítá množství alkoholu v krvi podle zadaných údajů, kterými jsou pohlaví (muž / žena), váha, čas konzumace, a množství a druh vypitého alkoholu. Tento test určí orientační množství alkoholu v krvi ( promile ) a na grafu zobrazí průběh odbourávání alkoholu .

Co je alkohol kalkulačka?

Alkohol kalkulačka. je interaktivní aplikace pro zjištění orientačního množství zbytkového alkoholu v krvi a tím rámcové určení času, kdy budete „na nule“ a můžete za volant. Alkohol kalkulačka počítá množství alkoholu v krvi podle zadaných údajů, kterými jsou pohlaví (muž / žena), váha, čas konzumace, a množství a druh vypitého alkoholu.

Jak hodnotit hladinu alkoholu v krvi?

Alkoholmetr - alkoholová kalkulačka pro výpočet odbourávání alkoholu v krvi. Alkoholmetr je online alkohol tester, který vám pomůže zjistit, za jakou dobu by měla po vypití alkoholických nápojů klesnout hladina alkoholu v krvi na 0 promile.

Související příspěvky: