Jak získat e-mailovou adresu zdarma?

Obsah

Jak získat e-mailovou adresu zdarma?

Jak získat e-mailovou adresu zdarma?

Alternativy k Outlooku zdarma 1 Thunderbird: Společnosti Mozilla, která vytvořila Firefox, vyvinula i e-mailový klient s otevřeným zdrojovým kódem. 2 eM Client: Díky jednoduchému rozvržení a kompatibilitě se všemi hlavními poskytovateli e-mailových služeb je eM Client... 3 Gmail: G-suite je skvělou alternativou pro firmy. Do e-mailové adresy můžete přidat svou doménu, nabízí... More ...

Jak získat Microsoft Outlook 100% zdarma?

Jak získat Microsoft Outlook 100% zdarma. Přejděte přímo na web Office kliknutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu. (Nedojte ke stažení, ale budete přesměrováni na stránku Office.) Klikněte na PŘIHLÁSIT SE (SIGN IN). Přihlaste se nebo si vytvořte bezplatný účet Microsoft.

Jak připojit účet do Outlooku?

Podle těchto pokynů můžete do Outlooku přidat účty POP i IMAP. Otevřete Outlook a vyberte Soubor > Přidat účet. Na další obrazovce zadejte e-mailovou adresu, vyberte Upřesnit možnosti, zaškrtněte políčko Umožnit mi ručně si nastavit účet a vyberte Připojit. Vyberte typ účtu.

Jak získat Office 365 zdarma?

Jak získat Office 365 zdarma (není třeba nic stahovat) 1 Přejděte přímo na web Office kliknutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu. (Nebojte se, tímto krokem se do Vašeho počítače nic nestáhne, pouze budete přesměrováni na stránky Office). 2 Klikněte na tlačítko PŘIHLÁŠENÍ (SIGN IN). Pokud ještě nemáte účet, budete si jej moci vytvořit v dalším kroku. 3 Pokud již máte účet Microsoft, přihlaste se do něj a přejdete přímo do aplikací sady Office. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte svůj účet kliknutím na odkaz VYTVOŘIT ÚČET (CREATE ONE).

Související příspěvky: