Jak získat hypotéku na pozemek?

Obsah

Jak získat hypotéku na pozemek?

Jak získat hypotéku na pozemek?

Hypotéka na pozemek 1 Jaký pozemek lze financovat hypotékou. Není pozemek jako pozemek. Banky poskytnou hypotéku pouze na takový pozemek,... 2 Na co nezapomenout při žádosti o hypotéku na pozemek. Jestli uvažujete o koupi pozemku na hypotéku, zjistěte si raději... 3 Dokumenty potřebné k hypotéce na pozemek. Co budete k vyřizování hypotéky všechno potřebovat? Pokud budete... More ...

Jaké jsou příjmy hypotéky na pozemek?

Výši hypotéky ovlivňuje kromě podmínek banky poskytující hypotéky na pozemek také vaše bonita. Je nutné také počítat s tím, že vaše příjmy musí stačit nejen na hypotéku, za kterou pořídíte stavební pozemek, ale také na případnou hypotéku na výstavbu rodinného domu, pokud na tento nemáte vlastní finanční prostředky.

Jaké je určení pozemku k výstavbě nemovitostí?

Využití pozemku k budoucí výstavbě lze doložit například stavebním povolením, nebo územním rozhodnutím, územním souhlasem či existencí regulačního či územního plánu, z něhož je možné určení pozemku vyčíst. Bance můžete také předložit vyjádření stavebního úřadu, že se jedná o pozemek určený k výstavbě nemovitostí na bydlení.

Související příspěvky: