Jak se odhlásit z účtu Google?

Obsah

Jak se odhlásit z účtu Google?

Jak se odhlásit z účtu Google?

Ze ztraceného nebo odcizeného telefonu se odhlaste. Změňte heslo účtu Google. V závislosti na okolnostech můžete přístup k účtu znovu získat několika způsoby. Pokud jste se dříve přihlásili z nějakého zařízení a zaškrtli políčko „Na tomto počítači již nepožadovat“, můžete se z tohoto zařízení přihlásit bez druhého kroku ověření.

Jak odstranit informace z vyhledávání na Google?

Vyhledávání Google zobrazuje informace shromážděné z webových stránek po celém internetu. Nejlepší způsob, jak informace o sobě odstranit z výsledků vyhledávání na Googlu, je kontaktovat vlastníka webových stránek, který tyto informace zveřejnil. Pokud je odstraní, Google již informace nenajde, a nebudou tedy ani uvedeny ve výsledcích vyhledávání.

Kdy můžete vyplnit formulář Google?

přibližné datum, kdy podle vás společnost Google tato data získala. Abyste mohli vyplnit formulář, musíte být přihlášeni k účtu Google. Důležité: Můžete také zavolat na bezplatné číslo +1 855-548-2777. Naši zástupci mohou zodpovědět mnoho vašich dotazů a pomoci vám vyplnit webový formulář, který slouží k potvrzení]

Jak změnit heslo účtu Google?

Změňte heslo účtu Google. V závislosti na okolnostech můžete přístup k účtu znovu získat několika způsoby. Pokud jste se dříve přihlásili z nějakého zařízení a zaškrtli políčko „Na tomto počítači již nepožadovat“, můžete se z tohoto zařízení přihlásit bez druhého kroku ověření.

Související příspěvky: