Jak získat Office 365 zdarma?

Obsah

Jak získat Office 365 zdarma?

Jak získat Office 365 zdarma?

Jak získat Office 365 zdarma (není třeba nic stahovat) 1 Přejděte přímo na web Office kliknutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu. (Nebojte se, tímto krokem se do Vašeho počítače nic nestáhne, pouze budete přesměrováni na stránky Office). 2 Klikněte na tlačítko PŘIHLÁŠENÍ (SIGN IN). Pokud ještě nemáte účet, budete si jej moci vytvořit v dalším kroku. 3 Pokud již máte účet Microsoft, přihlaste se do něj a přejdete přímo do aplikací sady Office. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte svůj účet kliknutím na odkaz VYTVOŘIT ÚČET (CREATE ONE).

Kdo je nová verze Office 365?

Office 365 Aktuální verze 2020 - Stažení zdarma a recenze Verze: Office 365 Operační systém: Windows, Mac, Linux, iOS, Android Licence: Free Jméno vývojáře: Microsoft Celkový počet stažení: 1,915,127 1 more rows ...

Jak nainstalovat aplikaci Microsoft 365?

Bezplatná zkušební verze Microsoft 365 na všech vašich zařízeních. Stáhněte si zdarma aplikace Office, které si můžete nainstalovat do PC a Maců, tabletů a telefonů. Prohlížejte, upravujte, analyzujte a prezentujte svoje dokumenty přes jakékoli zařízení – od stolního počítače po zařízení se systémem Windows a Android™ nebo zařízení Apple®.

Související příspěvky: