Jaké léky užívat před kolonoskopií?

Obsah

Jaké léky užívat před kolonoskopií?

Jaké léky užívat před kolonoskopií?

Týden před kolonoskopií po domluvě s lékařem vysaďte léky a doplňky stravy s obsahem železa. Zbarvují totiž stolici do černa, zvyšují její viskozitu a zhoršují možnost výplachu střev. 3 dny před vyšetřením přestaňte užívat léky proti průjmu.

Co jíst Před kolonoskopií?

alkohol před kolonoskopií kolonoskopie priprava kolonoskopie příprava strava co mužu jíst před kolonoskopii co nejist pred kolonoskopii příprava pacienta na kolonoskopii This entry was posted in Pro pacientyand tagged Fortrans, kolonoskopie, pacient, postup, příprava, tlusté střevo, vyšetření.

Jak se stravovat před kolonoskopií?

Základní zásady diety před kolonoskopií. Týden před vyšetřením vyřaďte z jídelníčku potraviny, které se hůře tráví a obsahují vyšší podíl nestravitelných částí.Je to především celozrnné pečivo, zelenina a ovoce se slupkami, ovoce se zrníčky, jako je třeba hroznové víno, jahody nebo angrešt, vynechejte také pečivo s mákem a dalšími zrníčky.

Co dělat před kolonoskopickým vyšetřením?

Pokyny pro pacienta před kolonoskopií Vloženo 17.8.2011, Ondřej Němeček Před kolonoskopickým vyšetřením je třeba přistupovat k přípravě individuálně, protože neexistuje optimální univerzální postup. Proto konzultujte s lékařem, který Vás k vyšetření objednal, zda je uvedený způsob přípravy ve Vašem případě vhodný.

Související příspěvky: