Co se týče draka?

Obsah

Co se týče draka?

Co se týče draka?

Drak velice typického vzevření, jeho tělo připomíná orientální draky s dlouhým tenkým tělem a krátkýma nohama. hlavu mu obepíná věnec zlatých hrotů, samotná hlava se vyznačuje vystouplýma očima a tupým čenichem. Díky věnci kolem hlavy je někdy nazýván jako "lví drak".

Jaký je druh draka?

Druhy draků 1 Ostrovní Ohniváč – neboli „lví drak“ je jako jediný orientální drak, poznáme ho podle toho, že je pokryt hladkými... 2 Yantaiský Černý – je agresivní, má drsné černé šupiny s jasně purpurovými oky, jeho tvar křídel je podobný křídlům... 3 Sarovielský Trnoocasý – Nejnebezpečnější plemeno draka ze všech, má černé šupiny, bronzově zlaté rohy a žluté oči, na... More ...

Kdo je nejhorší Dračí drak černé barvy?

Jeho křídla tvarem připomínají netopýra. Nemá rád vodu a je tedy zřejmě nejhorším plavcem, preferuje skalnaté vlhké skály, ve kterých si hledá jeskyně jako doupata nepřístupná bez možnosti letu. Poměrně přátelský drak, rozhodně nejmírnější ze všech běžných dračích druhů černé barvy.

Jak léčit draka na podzim?

Létající draci různých tvarů, barev a velikostí se hlavně na podzim vznášejí nad hlavami dětí i dospěláků. Pouštění draka je skvělá zábava, která rozjasní nejen podzimní větrné a zamračené dny. Rádi byste vypustili vlastního draka k obloze, ale žádného zatím nemáte? Pomůžeme vám ho vybrat.

Související příspěvky: