Co je nejlepší dieta na hubnutí?

Obsah

Co je nejlepší dieta na hubnutí?

Co je nejlepší dieta na hubnutí?

Souhrn těch nejlepších diet vám jistě usnadní výběr, navíc vám doporučíme i některá zdravá jídla, aby se vám hublo mnohem snadněji. S Dukanovou dietou mají už mnozí své zkušenosti. Dieta je založena na principu spalování kalorií trávením bílkovin. Součástí diety jsou čtyři fáze: útočná, plynulá, upevňující a stabilizační.

Jaká je dieta každý druhý den?

Více o dietě se dozvíte v článku: Dieta každý druhý den. Rychlá dieta se nazývá také 5:2, protože se zakládá na pěti dnech, kdy jíte všechno a na dvou dnech, kdy jíte omezený počet kalorií. Libovolné dva dny v týdnu konzumujete jenom 600 kalorií na den a zbývajících 5 dní sníte, co chcete.

Co je šetřící dieta?

Co je šetřící dieta. Šetřící dieta je energeticky i biologicky plnohodnotná, avšak strava u něj je šetřící tím způsobem, že je lehce stravitelná. Výběr potravin je však při ní pestrý a chutný, přičemž je složení šetřící diety a zpracování jídla vhodné pro onemocnění s dlouhodobějším průběhem.

Jaké jsou fáze diety?

Součástí diety jsou čtyři fáze: útočná, plynulá, upevňující a stabilizační. Délka jednotlivých fází se odvíjí podle počtu kilogramů, které chcete shodit. V jídelníčku můžete mít jen povolené potraviny.

Související příspěvky: