Které mody přidají do hry Minecraft?

Obsah

Které mody přidají do hry Minecraft?

Které mody přidají do hry Minecraft?

Některé mody přidají do hry Minecraft úžasné dungeony, takže je můžete prozkoumat a pobavit se, zatímco existují také mody, které do hry Minecraft přidají krásné rostliny, které nemusí znít jako vzrušující jako dungeony, ale květiny jsou velmi užitečné. Botania mod přidá do hry Minecraft širokou škálu květin a rostlin.

Jak získat nejlepší vizuály pro Minecraft?

Optifine přidává některé z nejlepších vizuálů pro vaši hru Minecraft a dělá to velmi úžasné. Získáte nejlepší HD textury, a také některé další kontrolu nad grafickými funkcemi hry.

Co je Mods na minecraft?

Jedná se o nutnost mít mods, že každý Minecraft hráči by měli opravdu nainstalovat, protože to bude přidávat další vrstvu zábavy do této úžasné hry. Níže je 15 nejlepších Minecraft mods každý by měl zkusit. 1. Optifine Nezáleží na tom, jestli je to poprvé, co hrajete Minecraft, nebo jste to hráli už dlouho.

Jak vznikla počítačová hra Minecraft?

Minecraft je počítačová hra, která se odehrává v otevřeném světě, kde má hráč neomezenou svobodu pohybu a činnosti. Hra je napsaná v programovacím jazyce Java. Byla vyvinuta v roce 2009 švédským vývojářem Markusem Perssonem, známým též pod přezdívkou Notch.

Související příspěvky: