Co je holandská Veřejná doprava?

Obsah

Co je holandská Veřejná doprava?

Co je holandská Veřejná doprava?

Holandská veřejná doprava je známá svou přesností a efektivitou. Pohodlně lze cestovat vlakem či například lodí. Je zde jedna z nejhustějších sítí silnic a dálnic v Evropě. Silnice jsou velmi dobré kvality a bez mýtného, vozidla ale musí platit silniční daň. Většina cest disponuje odděleným pruhem pro kola.

Kde se nachází Nizozemsko?

Nizozemsko, někdy nesprávně označované jako Nizozemí nebo Holandsko, je jedna ze čtyř zemí Nizozemského království, která leží v severozápadní Evropě na pobřeží Severního moře. Na východě hraničí s Německem a na jihu s Belgií. Na rozloze 41 526 km² žije přibližně 17,3 milionu obyvatel.

Kde leží Nizozemsko?

Nizozemsko, někdy nesprávně označované jako Nizozemí nebo Holandsko, je jedna ze čtyř zemí Nizozemského království, která leží v severozápadní Evropě na pobřeží Severního moře. Na východě hraničí s Německem a na jihu s Belgií .

Co jsou Tradiční nizozemské produkty?

Tradiční nizozemské produkty jsou: tulipány, dřeváky, různé druhy sýrů (goudský, edamský, leerdamský, leidenský, fríský, severoholandský a jiné) a delftský modrý porcelán. Lidé v Nizozemsku používají velký počet jízdních kol, jejichž nejrůznější druhy včetně kol s elektromotory jsou v zemi také vyráběny.

Související příspěvky: