Jaký je opak pro hluboký les?

Obsah

Jaký je opak pro hluboký les?

Jaký je opak pro hluboký les?

Hledáme opak ke slovům: nedbalý, skromný, vypočítavý, zmatený, vetchý a slibný. nedočkavý vs. ochotný čekat (???) Jaký je opak pro hluboký les? Děkuji. Řídký les? Nevíte jaké je antonymum ke slovu deprimovat či iritovat? Jaké je antonymum ke slovu dítě? Děkuji Dobrý den antonynum slova Dědeček?je to babička nebo chlapeček?

K čemu se používá ad hoc?

Výraz ad hoc se může využívat v ekonomii, politice, počítačových technologiích nebo filozofii. Ad hoc smlouvy se sjednávají za jediným účelem a ve většině případů se jedná o provizorní dohody. V počítačovém světě se o ad hoc mluví jako o spojení dvou rovnocenných prvků.

Proč se termín "ad hoc" používal?

Ze své zkušenosti: při sjednávání projektů,či jednotlivých prací,se mezi manažery často používal tento termín (a jistě používá doposud. Tento termín nikdo nikdy nevysvětlil, ale obecně všichni byli srozuměni - že se k řešení přistoupí způsobem "ad hoc".

Jaký je opak slova nazítří?

Jaký je opak slova nazítří? Pokud nazítří je "den po", jak byste řekli jedním slovem "den před"? Jaké je prosím antonymum slova mezinárodní? Děkuji. Opak bariéry? Jaký je opak ke slovu bariéra/překážka (spíše v přeneseném významu než fyzickém)? .? Opačný slovo k úsměv? Svobodný národ? Jaké je prosím antonyma ke slovu svobodný národ?

Související příspěvky: