Co je číslo odvozené z data narození?

Obsah

Co je číslo odvozené z data narození?

Co je číslo odvozené z data narození?

Číslo odvozené z data Vašeho narození je z pohledu numerologie stejně důležité jako například komplexní astrologický rozbor. Ten rovněž pracuje s datem narození, ale jeho princip je založen na postavení planet. Čísla zde slouží tedy pouze k identifikaci polohy vesmírných těles v čase.

Proč jsou čísla 1 až 9 základem numerologie?

Čísla 1 až 9 jsou základem numerologie. Každé z těchto čísel představuje osobitý pilíř vědy o významech, která nám čísla přinášejí. Každé z nich má své specifické rysy a charakter. Když pochopíte osobitost a jedinečnost těchto čísel, dozvíte se, jak nás v každodenním životě ovlivňují.

Jaké jsou předpoklady datum narození?

Jednoduše řečeno, datum narození spoluurčuje povahu, charakter a rysy Vašeho bytí. I když Vám osud může připravit cestu plnou nástrah a klikatých zatáček, numerologie Vám pomůže zjistit, jaké jsou Vaše předpoklady vyrovnat se s nimi. S touto vlastní podstatou, kterou Vám datum narození odhalí, můžete souznít nebo jít naopak proti ní.

Kdy se datum narození odhalí?

S touto vlastní podstatou, kterou Vám datum narození odhalí, můžete souznít nebo jít naopak proti ní. Životní číslo však představuje numerologický fakt, který je vhodné znát a respektovat. Jistě se vede v životě lépe tomu, kdo vlastní vlohy a talenty rozvíjí, spíše než tomu, kdo je potlačuje.

Související příspěvky: