Jaké jsou polštáře paměťové pěny?

Obsah

Jaké jsou polštáře paměťové pěny?

Jaké jsou polštáře paměťové pěny?

Klasické polštáře naplněné kousky paměťové pěny jsou vhodné pro: Má podobné vlastnosti jako polyester. Hedvábí výborně absorbuje vlhkost, v létě ochladí, v zimě ohřeje. Je hypoalergenní, takže se hodí pro všechny, kdo trpí alergiemi. Polštář vyrobený z tencelu je pohodlný, měkký a praktický.

Jaký je počet polštářů na trhu?

Vyznat se v množství polštářů, které trh nabízí, může být docela věda. Zvlášť, pokud jste doteď spali na obrovském péřovém polštáři z dob našich babiček. Jeho předností je, že se sležený polštář dá několika údernými pohyby vrátit do svého původního tvaru.

Jak nastavit velikost polštáře?

Dáváte-li přednost spaní na břiše, nebo polohy během noci měníte, volte klasický tvar. Univerzální vhodná velikost polštáře neexistuje. Vše záleží na vašich preferencích, poloze při spánku, ale také velikosti postele. Obecně platí pravidlo, že čím větší máte postel, tím větší polštář byste si měli pořídit.

Jaká je poloha polštáře na zádech?

Poloha, ve které spíte je pro výběr správného polštáře zcela zásadní. Vaše páteř musí mít správnou oporu, jinak budete ráno vstávat rozlámaní a se špatnou náladou. Pro spánek na zádech volte vyšší, středně měkký anatomický polštář, takový který bude vhodně podpírat ramena i krk.

Související příspěvky: