Jak funguje Android Auto na telefonu?

Obsah

Jak funguje Android Auto na telefonu?

Jak funguje Android Auto na telefonu?

Když na telefonu klepnete na ikonku Android Auto, přepne se prostředí do zjednodušeného režimu, který vypadá stejně jako prostředí na obrazovce infotainmentu. Stačí dostatečně velký displej a držák a můžete si užívat prakticky stejného komfortu.

Jak použít Android Auto?

Používání Android Auto je velmi jednoduché. K propojení s palubním systémem potřebujete pouze kabel a samozřejmě infotainment, který Android Auto podporuje. Po připojení telefonu se zpravidla infotainment přepne do Android Auto režimu sám, případně k tomu slouží ikonka v menu.

Který je nejlepší telefon pro Android Auto?

Pokud ale v autě nemáte bezdrátovou nabíječku, připojení kabelem se hodí hlavně kvůli nabíjení, neb telefon je v režimu Android Auto dost žíznivý, obzvlášť když naviguje. CarPlay a Android Auto. Do jakých modelů si je můžete pořídit? Android Auto stále není oficiálně podporováno v Česku. Nepodporuje vaše auto Android Auto? Nevadí.

Můžete si přepnout účet do Android Auto?

Jedinou možností je tedy přepnout si účet do některé ze zemí, kde Android Auto oficiálně funguje, případně si stáhnout APK instalační soubor a nahrát si ho do telefonu z jiného zdroje. Zde ale doporučujeme nejvyšší opatrnost, neb můžete být napadeni malwarem.

Související příspěvky: