Jak je oživení cestovního ruchu pozitivní?

Obsah

Jak je oživení cestovního ruchu pozitivní?

Jak je oživení cestovního ruchu pozitivní?

Oživení cestovního ruchu bylo v minulém roce potvrzeno a další vyhlídky jeho vývoje jsou pozitivní. Fenomén sdílené ekonomiky ovlivňuje cestovní ruch zejména v některých českých tradičních destinacích cestovního ruchu.

Co je vztah cestovního ruchu a životního prostředí?

Bakalářská práce se zabývá vztahem cestovního ruchu a životního prostředí. Popisuje negativní a pozitivní vlivy cestovního ruchu, které působí nejenom na přírodní, ale i socio-kulturní prostředí. Snaží se přiblížit problém masového i šetrného cestovního ruchu v souvislosti s trvale udržitelným rozvojem.

Co jsou předpoklady úspěchu cestovního ruchu?

Ukazuje se tak, že za nezbytné předpoklady úspěchu lze považovat správnou interpretaci a včasnou reakci nejen na hospodářské, ale také socioekonomické trendy. Oživení cestovního ruchu bylo v minulém roce potvrzeno a další vyhlídky jeho vývoje jsou pozitivní.

Jaké jsou současné trendy v cestovním ruchu?

Současné trendy v cestovním ruchu s důrazem na hotelnictví 1 Milník: sdílená ekonomika. Nazveme-li fenomén sdílené ekonomiky novou velkou proměnou Airbnb je již dnes největším... 2 Oživení potvrzeno. Z dostupných dat vyplývá, že česká ekonomika již definitivně překonala globální hospodářský útlum a... 3 Nové technologie. Průmyslová revoluce spojená s automatizací, internet... More ...

Související příspěvky: