Které jsou nejkrásnější řecké ostrovy?

Obsah

Které jsou nejkrásnější řecké ostrovy?

Které jsou nejkrásnější řecké ostrovy?

9 nejkrásnějších řeckých ostrovů, které jednou musíte vidět na vlastní oči 1 Santorini Řecký ostrov Santorini je proslulý svými vysokými útesy a typickou modrobílou architekturou. Ostrov je sopečného původu, proto na něm najdete jak pláže se zlatým, tak i černým pískem. ... 2 Kefalonie Kefalonie je šestý největší a zároveň nejrozmanitější ostrov Řecka. ... 3 Zakynthos Tuto fotku jste už pravděpodobně viděli alespoň stokrát. Řecký ostrov Zakynthos proslavila jeho nejkrásnější pláž Navagio, na kterou se kvůli tyrkysovému moři a krásným útesů jezdí dívat turisté ...

Které jsou nejkrásnější ostrovy světa?

Vybrali jsme nejkrásnější ostrovy světa 1 Maui, Havajské ostrovy. Druhý největší ostrov Havajského souostroví je pro středoevropany v podstatě synonymem pro ráj na zemi. 2 Santorini, Řecko. Když se řekne řecká architektura, většině z nás se okamžitě vybaví bílé budovy s modrými okny a střechami, jaké najdeme právě na Santorini. 3 Jamajka. Reggae, rastafariáni a marihuana. Tak nějak vypadá představa, které se stále ještě většina lidí drží.

Kde se nachází ostrov Santorini?

1. Santorini. Řecký ostrov Santorini je proslulý svými vysokými útesy a typickou modrobílou architekturou. Ostrov je sopečného původu, proto na něm najdete jak pláže se zlatým, tak i černým pískem. Pokud přemýšlíte o návštěvě Řecka, Santorini si rozhodně nenechte ujít. 2. Kefalonie.

Související příspěvky: