Kdo je nejkrásnější kůň na světě?

Obsah

Kdo je nejkrásnější kůň na světě?

Kdo je nejkrásnější kůň na světě?

Ano, tento kůň doopravdy existuje – a podle mnoha lidí jde o vůbc nejkrásnější plemeno na světě. Achaltekinský kůň (Achal-Teke) je velmi skromné, odolné a vytrvalé pouštní plemeno plnokrevného koně staré nejméně 3000 let. Pochází z Turkménie (Asie). Achaltekinský kůň je znám nejméně tři tisíce let a podle některých odborníků je nejstarším ...

Kdo je nejkrásnější žena planety?

Časopis People vyhlásil letos za nejkrásnější ženu planety Julii Roberts. My jsme se proto v redakci zamyslely - jaká žena připadá nejkrásnější nám? Musí být blondýna, bruneta, nebo zrzka. a kolik je tak ideální věk? Ještě že je vkus individuální záležitost! Na jedné jsme se totiž neshodly.

Kdo je nejkrásnější žena světa?

Numeroložka Lenka Suchardová: Rok 2021 měsíc po ... Čokoládové dorty: Nad galerií 50 nejhezčích se ... Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru ... Horoskop na tento týden: Kdo riskuje výpověď, ... Rihanna má mullet! Které další slavné ženy nosí ... 20 nejkrásnějších žen světa: Podívejte se na náš žebříček!

Které jsou nejkrásnější ženy světa?

Které další slavné ženy nosí ... 20 nejkrásnějších žen světa: Podívejte se na náš žebříček! Časopis People vyhlásil letos za nejkrásnější ženu planety Julii Roberts. My jsme se proto v redakci zamyslely - jaká žena připadá nejkrásnější nám?

Související příspěvky: