Jak se skládají rohy Rubikovy kostky?

Obsah

Jak se skládají rohy Rubikovy kostky?

Jak se skládají rohy Rubikovy kostky?

Z poslední třetiny Rubikovy kostky se skládá nejprve kříž poslední žluté strany. Uvedené dva tahy lze případně i několikrát opakovat, zvlášť pokud nevychází ani jedna z ukázkových pozic. Nakonec kříž vždy vyjde. Rohy srovnáváme i přes jejich případnou chybnou pozici. Jde jen o to, aby všechny čtyři byly správně žlutou barvou nahoru.

Jak se skládá kříž Rubikovy kostky?

Petr Faltus Zde je jako první barva, která se bude skládat, určena bílá. Bez ohledu na zbytek Rubikovy kostky sestavíme kříž první barvy tak, aby hranice seděly k okolním barvám. Ke kříži první barvy doplňujeme rohy. Každý roh připravujeme na opačném konci Rubikovy kostky tak, aby byl vsunut na své místo například uvedeným tahem.

Jak se skládá Rubikova kostka?

Rubikova kostka - Návod na složení :: Ing. Petr Faltus Zde je jako první barva, která se bude skládat, určena bílá. Bez ohledu na zbytek Rubikovy kostky sestavíme kříž první barvy tak, aby hranice seděly k okolním barvám.

Co je první řada Rubikovy kostky?

Rubikova kostka 1 První řada kříž Zde je jako první barva, která se bude skládat, určena bílá. ... 2 První řada téčko Ke kříži první barvy doplňujeme rohy. Každý roh připravujeme na opačném konci Rubikovy kostky tak, aby byl vsunut na své místo například uvedeným tahem. ... 3 Druhá řada Před dokončením druhé řady Rubikovu kostku otočíme, tedy první skládanou bílou stranou dolů. ...

Související příspěvky: