Jaké jsou výkony zážehových motorů?

Obsah

Jaké jsou výkony zážehových motorů?

Jaké jsou výkony zážehových motorů?

Jejich úkolem je roztočit motor na tzv. spouštěcí otáčky, aby dále již spalovací motor pracoval sám. Zážehové motory potřebují pro spuštění 50–150.min -1, vznětové 80–200.min -1.

Jaké jsou příčiny poruchy Spouštění motoru?

V důsledku zkratu na kostru může dojít ke vzniku požáru stroje nebo vozidla. Oka silového kabelu spouštěče musí být pro dokonalost spoje spolu s kabelem slisovaná a spájená cínovou pájkou. Při hledání poruchy spouštění motoru je správné nejdříve zjistit, zda není porucha mimo spouštěč.

Jak se dostává mlhovina do motoru?

Ta se dostává do válce a všech propojených dutin motoru. Na stěnách se mlhovina sráží a stéká do mazacích otvorů a kanálků ložisek. U stojatých motorů s ventilovým rozvodem SV, OHV, OHC a vodorovně uloženým klikovým hřídelem je malá nabírací lžička s mazacím otvorem vytvořená na spodní polovině dělené hlavy ojnice.

Jaké jsou typy leteckých motorů?

Typy leteckých motorů Počet hřídelí Jednohřídelový Jednohřídelové dvouproudové motory se pr ... Počet hřídelí Dvouhřídelový Motory s malým a středním obtokovým pomě ... Počet hřídelí Tříhřídelový Motory s vysokým obtokovým poměrem jsou ... Obtokový poměr 3) Malý (< 0,6) Motory s malým obtokovým poměrem se svým ... Obtokový poměr 3) Střední (0,6 - 1,5) Motory se středním obtokovým poměrem umo ... 9 more rows ...

Související příspěvky: