Jaký je rozdíl mezi zálohováním a archivací?

Obsah

Jaký je rozdíl mezi zálohováním a archivací?

Jaký je rozdíl mezi zálohováním a archivací?

Jaký je rozdíl mezi zálohováním a archivací Zálohování se provádí hlavně za účelem zachování virtuálních souborů, databází a fyzických souborů na sekundárním paměťovém médiu v případě selhání zařízení nebo jiných katastrof. Proces zálohování je nezbytný, pokud chcete provést plán obnovy po havárii nebo DR.

Jaké jsou poskytnuté zálohy?

Poskytnuté zálohy Č. Účetní případ Částka Účtování Účtování Č. Účetní případ Částka MD Dal 1. Zaplacení zálohy od odběratele 54 000,- 221 Účet 221 - Bankovní účty (Aktivní) 2 ... 324 Účet 324 - Přijaté provozní zálohy ( ... 2. Vystavení daňového dokladu na přijatou p ... 9 000,- 324 Účet 324 - Přijaté provozní zálohy ( ... 343 Účet 343 - DPH - Daň z přidané hodno ... 3. Vystavení faktury na zboží v celkové čás ... Vystavení faktury na zboží v celkové čás ... Vystavení faktury na zboží v celkové čás ... Vystavení faktury na zboží v celkové čás ... 4 more rows ...

Jaká je četnost placení záloh na daň z příjmů?

Výše a četnost placení záloh na daň z příjmů se jak u fyzických, tak u právnických osob odvíjí od tzv. poslední známé daňové povinnosti. Foto: Fotolia. Platit daně jednorázově pouze v termínu pro podání daňového přiznání by nebylo pro stát ani pro samotné poplatníky příliš praktické, proto většinou daně platíme „předem“ ve formě záloh.

Související příspěvky: