Může kočka okusovat pokojové rostliny?

Obsah

Může kočka okusovat pokojové rostliny?

Může kočka okusovat pokojové rostliny?

Kočka, která nemá k dispozici trávu, začne okusovat pokojové rostliny. Některé však pro ni mohou být jedovaté. Past pro kočky je na trhu celá řada. Vitamínové, s obsahem trávy, sýrové. Některé doplňují živiny, jiné zvyšují chuť k jídlu. Jsou vhodné například pro nemocné kočky.

Co je domestikovaná kočka divoká?

catus ) je domestikovaná forma kočky divoké , která je již po tisíciletí průvodcem člověka . Stejně jako její divoká příbuzná patří do podčeledi malé kočky , a je typickým zástupcem skupiny.

Jaké maso potřebuje kočka k jídlu?

V porovnání se psem, potřebuje kočka ve své stravě větší poměr masa než ostatních surovin. Ideálním řešením je předkládat kočce aspoň dva dny přemražené syrové maso. Nejvhodnější je hovězí, kuřecí a krůtí maso. Kočkám chutná i vařené maso. Rybu připravíme tak, že ji spaříme vařící vodou. Ryba ale není vhodná pro březí kočky.

Jak připravit kočce syrové maso?

Ideálním řešením je předkládat kočce aspoň dva dny přemražené syrové maso. Nejvhodnější je hovězí, kuřecí a krůtí maso. Kočkám chutná i vařené maso. Rybu připravíme tak, že ji spaříme vařící vodou. Ryba ale není vhodná pro březí kočky. Nikdy nekrmíme vepřovým – je pro kočku nebezpečné.

Související příspěvky: