Jak přidat Roblox do whitelistu?

Obsah

Jak přidat Roblox do whitelistu?

Jak přidat Roblox do whitelistu?

Přidejte Roblox do seznamu výjimek. Udělejte to samé na vašem antivirovém uživatelském rozhraní a přidejte Roblox do svého whitelistu. Poškozené nebo chybějící klíče registru mohou také zabránit spuštění Robloxu nebo dokonce pádu hry.

Jak spustit Roblox?

Změny uložte, ukončete všechny spuštěné prohlížeče a zkuste znovu spustit Roblox. Roblox používá porty UDP 49152 - 65535, takže se ujistěte, že jsou tyto porty v počítači otevřené. Navíc. Ujistěte se, že antivirový software nebo brána firewall neblokuje Roblox.

Co jsou virtuální předměty v Robloxu?

V Robloxu mají hráči schopnost vytvářet virtuální předměty, které se mohou stát cennými. Každý si může koupit věci hráči bez výjimky. Ale prodávejte pouze ty, které mají ruce (virtuální) předplatitelé stavitelů klubů. Existují také věci, které jsou přísně distribuovány správci her.

Jak opravit registr Robloxu?

Poškozené nebo chybějící klíče registru mohou také zabránit spuštění Robloxu nebo dokonce pádu hry. Váš registr můžete opravit pomocí vyhrazeného nástroje, například CCleaner nebo spuštěním kontroly poškození systémových souborů. Poznámka: Před úpravou nebo opravou registru zálohujte.

Související příspěvky: