Co je odzkoušeno v automatických kotlích na tuhá paliva?

Obsah

Co je odzkoušeno v automatických kotlích na tuhá paliva?

Co je odzkoušeno v automatických kotlích na tuhá paliva?

Zároveň pomůcka udává Seznam odzkoušených paliv v automatických kotlích na tuhá paliva, jako jsou agropelety, dřevní pelety, obiloviny, uhlí, olejniny a další.

Která je maximální venkovní výpočtová teplota?

Do výpočtu vstupuje vnitřní výpočtová teplota, minimální venkovní výpočtová teplota, maximální teplota přívodu otopné vody, maximální teplota zpátečky otopné vody, teplotní exponent soustavy, teplota kondenzačního režimu a uživatelská venkovní výpočtová teplota.

Jaký je přepočet tepelného výkonu při změně teplotního spádu?

Interaktivní přepočet tepelných výkonů pro libovolně zadaný teplotní spád. Přepočet tepelného výkonu při změněném teplotním spádu se provádí podle DIN 4704-část 3. Výpočet ekonomické efektivnosti hodnotí dosažené výnosy (efekty) ve srovnání s náklady (nároky) na realizaci a provoz posuzované investice.

Jaké je potřeba tepla na vytápění a ohřev teplé vody?

Výpočet potřeba tepla na vytápění a ohřev teplé vody počítá celkovou roční potřebu energie na vytápění a ohřev vody GJ/rok i MWh/rok dle lokality, venkovní výpočtové teploty, délky otopného období a dalších okrajových podmínek. Převody jednotek objemu, obsahu, hmotnosti, délky.

Související příspěvky: