Jak vybrat správnou botu pro běžecký běh?

Obsah

Jak vybrat správnou botu pro běžecký běh?

Jak vybrat správnou botu pro běžecký běh?

Jakmile mám vybranou správnou botu, přichází ke slovu volba vhodné velikosti. Mnoho lidí, a já mezi ně patřil také, si kupuje na běhání stejnou velikost boty jako na běžné chození. Možná vás překvapí, že běžecká bota by měla být o jedno až dvě čísla větší.

Jak vybrat běžecké boty?

Jak vybrat běžecké boty? 1 Jaký jsem běžec. První otázka vyžaduje pro mnoho běžců velké sebezapření a poctivé zvážení svých možností. ... 2 Kde budu běhat. Většina běžců běhá po asfaltu, já sám ale s oblibou střídám povrchy. ... 3 Na co budu botu používat. Musím se rozhodnout, zda bude bota na trénink dlouhých běhů, závody krátké nebo dlouhé, nebo na občasné nabíhání několika kilometrů na odreagování po práci.

Jaká je velikost boty běžeckého běhání?

Mnoho lidí, a já mezi ně patřil také, si kupuje na běhání stejnou velikost boty jako na běžné chození. Možná vás překvapí, že běžecká bota by měla být o jedno až dvě čísla větší.

Jak vybrat správnou velikost boty?

Boty jsou stabilnější a tvrdší pěna na vnitřní straně vám koriguje nežádoucí propad v kotníku. Jakmile mám vybranou správnou botu, přichází ke slovu volba vhodné velikosti. Mnoho lidí, a já mezi ně patřil také, si kupuje na běhání stejnou velikost boty jako na běžné chození.

Související příspěvky: