Jaká je volba uživatelského jména?

Obsah

Jaká je volba uživatelského jména?

Jaká je volba uživatelského jména?

Volba uživatelského jména 1 jménům politických, vojenských nebo náboženských osobností či událostí, 2 libovolným jménům, která by mohla být považována za urážlivá nebo za propagaci názorů nějaké veřejně činné osobnosti. More ...

Co znamená řecké jméno Alexandra?

Alexandra Celkový význam řeckého jména Alexandros znamená “obránce mužů“ . Vychází ze 2 částí: 1. aléxo, znamená "brání" a 2. část anér, což je 2. pád od andrós, znamená "muž". Alexej Řecké alexein je základem ruského jména a znamená "bránit", význam je "obránce". Aleš je počeštěnou domáckou formou podobně jako v rusku Aljoša.

Kdo je původem jména Aneta?

Českou podobou jména je Ondřej. Aneta Původem z hebrejského základu Chynná (h), tzn. "milost" - vznik čtyř jmén - Hana, Anna, Jan a Ivan. Jméno Aneta je zdrobnělinou francouzského jména Anna (Annette). Významem jména tedy rozumíme "milopstná, milostiplná". Anežka Původem je jméno z řeckého (h)agnos, to znamená "čistý, neposkvrněný".

Jaké je řecké jméno alexein?

Maďarskou zajímavou podobou je Sándor (Šándor), další domáckou podobou je Saša. Alexandra Celkový význam řeckého jména Alexandros znamená “obránce mužů“ . Vychází ze 2 částí: 1. aléxo, znamená "brání" a 2. část anér, což je 2. pád od andrós, znamená "muž". Alexej Řecké alexein je základem ruského jména a znamená "bránit", význam je "obránce".

Související příspěvky: