Jak pravidelnou údržbu akvária?

Obsah

Jak pravidelnou údržbu akvária?

Jak pravidelnou údržbu akvária?

Proto pravidelnou údržbu akvária nejen doporučuji, ale pokud chcete dlouhodobě pěkné akvárium, které bude prosperovat, údržba bude vyloženě nutnost. Krmení sice nepatří do údržby, ale bez něj to s rybami nepůjde. Krmím menší dávkou dvakrát denně.

Jak se zbavit řas v akváriu?

Jak se snadno zbavit řas v akváriu 1 Jak na vhodné podmínky v akváriu. Základem je čistota a pokud máte rostliny, tak prosperující rostliny. ... Máte dobrý... 2 Jak řasy efektivně odstranit. Nejdříve je nutné řasy omezit v růstu. Bohužel samotná změna podmínek výše na vyhubení řas... 3 Černá štětičková řasa a staghorn. Jedná se o černo-šedé řasy a vyskytují se obvykle v... More ...

Kde skončí akvárium?

Akvárium skončí někde ve sklepě či na půdě nebo ho (za symbolickou cenu) prodáš dalšímu nepoučenému začátečníkovi. Bohužel, nebudeš první ani poslední. Takhle to zkrátka chodí. (Čest vyjímkám :o).

Jak umístit akvárium k nosné zdi?

Nejlepší je umístit akvárium k nosné zdi a kolmo na trámy podlahy (kvůli lepšímu rozložení hmotnosti akvária). Na druhou stranu - nechci tady nikoho zbytečně děsit. Leckterá skříň plná knížek váží mnohem víc, než většina akvárií, která si začátečníci pořizují.

Související příspěvky: