Jak si vybrat vhodného psa?

Obsah

Jak si vybrat vhodného psa?

Jak si vybrat vhodného psa?

Návod jak si vybrat vhodného psa 1 Poznej sám sebe.. Bydlíte v malém bytě uprostřed města, nebo v domě s malou zahradou, nebo ve venkovním domě s velkými... 2 Poznej svého psa.. Každé uznané plemeno má svůj vlastní specifický charakter a proto psi stejného plemena mají na svého... 3 Péče o srst.. Někteří psi vyžadují pouze úplně základní péči, jiní např. afgánci vyžadují denní... More ...

Které potraviny mohou vašeho psa zabít?

9 potravin, které mohou vašeho psa i zabít 1 Čokoládu raději mlsejte samy. Nejnevhodnější potravinou je čokoláda. Nejen kofein, ale také přítomnost teobrominu ohrožuje psy na životě. 2 Hrozny a avokádo, můžou psa zabít. Hrozny a rozinky jsou pro psy vysoce toxické. S velkou pravděpodobností jde o přecitlivělost a alergické reakce. 3 Pozor na kosti. Vařené kosti jsou křehké a snadno se odlomí. Odborníci tvrdí, že psi syrové kosti dokážou strávit a nebezpečné jsou právě ty vařené.

Jak obnovit přirozenou obranyschopnost vašeho psa?

Trávící enzymy a kvalitní střevní mikroflóra napomáhají pohodovému trávení, zlepšují imunitu, odolnost a celkovou kondici vašeho psa. Zvláště po podávání antibiotik, akutním průjmu nebo prodělané viróze je nutné obnovit přirozenou obranyschopnost vašeho psa.

Může se provést vyšetření psa?

Vyšetření PSA se může provést, pokud má muž příznaky ukazující na rakovinu prostaty například ztížené, bolestivé a/nebo četné močení. Také může být prováděno v pravidelných intervalech po ukončení léčby rakoviny prostaty.

Související příspěvky: