Co se týče poruch umělého kardiostimulátoru?

Obsah

Co se týče poruch umělého kardiostimulátoru?

Co se týče poruch umělého kardiostimulátoru?

Komplex psychologických symptomů vyplývajících z účinků negativní hemodynamiky nebo elektrofyzikálních faktorů umělého kardiostimulátoru na těle je syndrom kardiostimulátoru (kardiostimulátoru). Tato porucha se vyskytuje v 7 až 10% případů a je spojena se snížením srdečního výdeje.

Co jsou kardiostimulátory?

Kardiostimulátory (KS) a implantabilní kardio vertery-defibrilátory (ICD) jsou přístroje k léčbě poruch srdečního rytmu a srdečního selhání (srdeční resynchronizační léčba – SRL).

Proč použít kardiostimulátor?

Použití kardiostimulátoru je omezeno na jeho zachování před mechanickou traumatizací. Všechno ostatní zařízení provádí nezávisle v automatickém režimu. Lékařské přístroje, které udržují rytmus srdce co možná nejvíce přizpůsobené podmínkám moderního života.

Co může být provedeno s kardiostimulátorem?

Život s kardiostimulátorem: co může a nemůže být provedeno? Veškerý obsah iLive je lékařsky zkontrolován nebo zkontrolován, aby byla zajištěna co největší věcná přesnost. Máme přísné pokyny pro získávání zdrojů a pouze odkaz na seriózní mediální stránky, akademické výzkumné instituce a, kdykoli je to možné, i klinicky ověřené studie.

Související příspěvky: