Kdy zaparkovat v obousměrné ulici?

Obsah

Kdy zaparkovat v obousměrné ulici?

Kdy zaparkovat v obousměrné ulici?

Zaparkovat můžete jen tam, kde zbudou alespoň 3 metry pro každý směr jízdy. V obousměrné ulici je to 6 metrů, v jednosměrce logicky postačí 3.

Jak si zaparkovat v jednosměrné ulici?

Jen v jednosměrné ulici si můžete dovolit zaparkovat na obou stranách. Podélné stání (rovnoběžně s okrajem vozovky) není u žen ve velké oblibě, protože jim často moc nejde. Nedá se ale nic dělat, je to základní způsob parkování.

Kdy zaparkovat v jednosměrce?

To může být třeba v případě, že vaše vozidlo je tak malé (např. motorka nebo vozítko Smart), že nebude vyčuhovat z řady podélně stojících aut. Zaparkovat můžete jen tam, kde zbudou alespoň 3 metry pro každý směr jízdy. V obousměrné ulici je to 6 metrů, v jednosměrce logicky postačí 3.

Kde parkovat v Praze 2020?

Parkování v Praze 2020: Kde parkovat zdarma, modrá a oranžová zóna, P+R parkoviště 1 1 Parkovací zóny v Praze 2020. Oprávnění pro parkování v modrých zónách jsou vydávána pouze elektronicky, poplatky za... 2 2 Parkovací oprávnění v Praze 2020. Parkovací oprávnění mohou získat pouze rezidenti, tedy osoby s trvalým pobytem,... 3 3 Placení parkovného v Praze 2020. V novém systému... More ...

Související příspěvky: