Jak začít s airsoftem?

Obsah

Jak začít s airsoftem?

Jak začít s airsoftem?

Začít s airsoftem v mladším věku než 15 let se dá, máš-li možnost chodit na airsoftový kroužek či jezdit na airsoftové tábory. Podtržen oa sečtěno, začít dřív, než ti bude 15 lze, ale bude to velmi problematické a airsoft tě brzo přestane bavit, protože nebudeš mít s kým a kde hrát.

Kde koupit airsoftové zbraně?

V našem internetovém obchodě, nebo prodejně, můžete pořídit kvalitní airsoftové zbraně, se kterými může hra ihned začít. Nabídnout Vám můžeme airsoft pistole od různých výrobců jako je třeba Tokyo Marui, Cyma, Ares, AGM, Galaxy, Matrix, TopArms a mnoho dalších.

Kdo má právo pořídit airsoftovou zbraň?

Airsoftovou zbraň si smí legálně pořídit a držet jí od 18ti let. Mladší osoby jen pod dohledem jiné plnoleté. Toliko k zákonům a tak jak by to mělo být.

Co se týká airsoftových zbraní?

Airsoftové zbraně spadají podle nového zákona do kategorie D - Plynové zbraně, u nichž kinetická energie střely na ústí hlavně dosahuje nejvíce 16 J - §7 písm. e). pozn. toto se defakto týká jen upgradnutných sniperek a předělávaných vzuchovek, nebo jinak postavených či zešlechtěných as zbraní, odpovídá to úsťové rychlosti 950fps resp. 314 m/s.

Související příspěvky: