Jak zaplatit předplatné za Netflix?

Obsah

Jak zaplatit předplatné za Netflix?

Jak zaplatit předplatné za Netflix?

Jak zaplatit předplatné? Za Netflix můžete platit platební kartou Visa, MasterCard a American Express. Musíte ale mít povolené platby přes internet. Další možností je využít svého PayPal účtu. Služba si neúčtuje žádné další poplatky, ale některé banky vám mohou strhnout poplatky za zahraniční platby.

Kde můžete platit za Netflix?

Za Netflix můžete platit platební kartou Visa, MasterCard a American Express. Musíte ale mít povolené platby přes internet. Další možností je využít svého PayPal účtu. Služba si neúčtuje žádné další poplatky, ale některé banky vám mohou strhnout poplatky za zahraniční platby.

Proč přihlaste se do účtu na Netflix?

Balíček: přihlaste se do účtu ke svému balíčku, vyřešte potíže s platbou a znova vytvořte propojení ke svému účtu na Netflixu. Zrušili jste nebo jste pozastavili balíček, který obsahoval Netflix, a u vašeho účtu není evidována žádná jiná platební metoda. Pokud je váš balíček pořád aktivní, vytvořte znova připojení k účtu Netflix.

Jak změnit způsob platby za Netflix?

Přihlaste se k účtu a vyberte možnost Spravovat informace o platbě. Některé možnosti platby vás přesměrují na jiné webové stránky, kde můžete celý proces dokončit. Pokud chcete změnit způsob, jakým platíte za Netflix, máme pro vás několik možností platby.

Související příspěvky: