Jak si hráči zahrát hry na PS4?

Obsah

Jak si hráči zahrát hry na PS4?

Jak si hráči zahrát hry na PS4?

Podle vyjádření SCE si budou moci hráči většinu her určených pro platformu PS4 zahrát na platformě PS Vita, a to prostřednictvím funkce Remote Play. Díky aplikaci PS4 Link určené pro platformu PS Vita a aplikaci PlayStation App určené pro smartphony iPhone, iPad, Android a tablety budou moci uživatelé využívat tato zařízení jako druhou obrazovku.

Jaký je výkon grafického čipu PlayStation 4?

Playstation 4 grafický čip obsahuje 18 Computer jednotek, které dohromady garantují výkon 1.84 teraflops, který může být použit nejen pro grafiku, ale taky další úkony. GPU může využívat 8GB paměti GDDR5 s propustností 176 GB/za vteřinu.

Co je větší výpočetní výkon na PS4?

Playstation 4 nabízí 10x větší výpočetní výkon jak Playstation 3. Konzole má 8GB vysokorychlostních GDDR5 paměti, osmi jádrový CPU x86 a výkonný grafický čip. Lze tak říci, že vývojáři mohou vytvářet větší a podrobnější světy, než jak tomu bylo na PS3.

Jaké je připojení k internetu na PS4?

PS4 má také integrované 802.11 b/g/n Wi-Fi pro připojení k internetu a Bluetooth 2.1 pro bezdrátový ovladač DUALSHOCK 4. Má Playstation 4 externí zdroj "cihlu"? Playstation 4 je navržen s vnitřním napájením, takže nemá externí "cihlu". Budu si moci vyměnit pevný disk za větší?

Související příspěvky: